YBrs. Prof. Dr. Sabri Musa, Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar) dan seluruh warga Jabatan Hal Ehwal Pelajar Universiti Malaya merakamkan ucapan Syabas dan Tahniah kepada En. Syed Basri Syed Yusof dan Kolej Kediaman Keempat (BESTARI) kerana telah menerima Anugerah dalam Majlis Anugerah Bakat MAPUM 2023 yang telah berlangsung pada 29 Mei 2024 di Kompleks Perdanasiswa Universiti Malaya.

Kejayaan ini sangat membanggakan Jabatan dan Universiti secara keseluruhannya. Semoga kejayaan ini menjadi perangsang kepada warga Jabatan Hal Ehwal Pelajar Universiti Malaya untuk bekerja dengan lebih cemerlang pada masa mendatang. Semoga ramai lagi staf Kolej Kediaman dapat dicalonkan dan beroleh kejayaan untuk Anugerah seperti ini pada majlis akan datang.

Syabas!!